Systeembuizen

Systeembuizen

Jupiter laat haar eigen buizen produceren bij een gerenommeerde fabrikant. Deze buis wordt gedurende de fabricage minimaal 3 keer gecontroleerd op kwaliteit over de gehele lengte, waardoor de buis voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met gebruik van hoogwaardige materialen, heeft Jupiter de selectie in buistype tot twee soorten toegespitst:

Jupiter ALUPERT-systeembuis

Jupiter ALUPERT-systeembuis is een hoogwaardige, drinkwater-gekeurde leiding, die minimale temperatuur-afhankelijke uitzetting heeft, en maximale diffusiedichtheid garandeert. Hierdoor is de buis perfect geschikt voor levenslange oplossingen, die minimaal tot geen onderhoud nodig hebben. Door de aluminium kern, is de Jupiter ALUPERT-systeembuis ten opzichte van PEX- of PERT-buis uitermate geschikt voor gebruik in droogbouw vloerverwarming. Een normale PEX- of PERT-buis zet uit bij verwarmen, en krimpt bij koelen. De aluminium kern in de ALUPERT-systeembuis vermindert dit proces tot een nihil uitzet/krimp.

Jupiter systeembuis PERT-systeembuis

Voor de STANDARD-systemen zet Jupiter vaak haar PERT-systeembuis in. Als ideale oplossing in de vloerverwarming, voldoet de Jupiter PERT-systeembuis ruim aan de gestelde eisen voor systeemleidingen in een CV-circuit. Daarnaast is de buis in montage zeer geliefd, en vormt het een groot voordeel in de snelheid van verleggen bij grotere projecten.

Jupiter Moderne Vloerverwarming

“Jupiter laat haar eigen buizen produceren bij een gerenommeerde fabrikant”

Offerte aanvragen

BEZOEK ADRES
JUPITER Vloerverwarming Benelux BV
Westbaan 223
2841 MC Moordrecht
Industrieterrein GOUWE PARK

MAGAZIJN
Middelblok 138D
2831PB Gouderak

BEL OF MAIL
Tel: +31 (0)182 399 837 (08.00-17.00)
Mail: info@jupiter.nl

B.T.W.-nummer: NL811480203B01
KvK-nummer: 24342723
IBAN-nummer: NL 17 RABO 0309 8776 95

    Vragen?
    Wij staan voor u klaar.

    Heeft u vragen of wenst u advies?
    Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.