DIENSTEN | NATBOUW

Vloerverwarming is tegenwoordig meer een standaard element in een gebouw, veelal door het gebruik van duurzamere methodes van klimaatbeheersing. Natbouw vloerverwarming vormt een goede optie voor nieuwbouwprojecten waar energie efficiëntie belangrijk is, maar waar ook efficiënt omgegaan moet worden met beschikbare budgetten.

VOORDELEN

WAAROM NATBOUW?

Vloerverwarming is tegenwoordig meer een standaard element in een gebouw, veelal door het gebruik van duurzamere methodes van klimaatbeheersing. Natbouw vloerverwarming vormt een goede optie voor nieuwbouwprojecten waar energie efficiëntie belangrijk is, maar waar ook efficiënt omgegaan moet worden met beschikbare budgetten. Natbouw vloerverwarming is aanzienlijk goedkoper dan droogbouwsystemen voor vloerverwarming. Voor nieuwbouwprojecten is natbouw vloerverwarming daarom een perfecte keuze voor vloerverwarming. Voor renovatie ligt deze keuze complexer, want daar kan natbouw vloerverwarming niet altijd worden ingezet, door een te hoog gewicht, gelimiteerde beschikbare ruimte, of minder hoge efficiëntie. Omdat verduurzamen met natbouw vloerverwarming goed kan, en kosten efficiënter is, innoveert en werkt Jupiter altijd nog aan deze methode om een optimale vloerverwarming te realiseren.

Met natbouw, ook wel traditionele vloerverwarming, biedt Jupiter voor de duurzame projecten in de nieuwbouw passende oplossingen, de meest uitgebreide kennis en ervaring, en snelle lever- en montagetijden. Door vanaf het begin mee te denken met de manier van klimaatbeheersing, biedt Jupiter passende en optimale afgifte/opname systemen.

De natbouw systemen die Jupiter levert zijn volgens protocollen voorbereid, ontwikkeld, geïnstalleerd en gecontroleerd. Voor processen voor en na het aanbrengen van Jupiter systemen biedt Jupiter beveiliging of advies tegen bepaalde risico’s. Zo wordt tijd en financieel verlies beperkt, en wordt de duurzame en effectieve werking van het systeem gegarandeerd.

Jupiter is voor gerenommeerde bedrijven in de bouwsector partner voor vloerverwarming, en klimaatbeheersing met gebruik van klimaatvloeren, wanden en plafonds. Zo heeft Jupiter voor enkele grote bouwprojecten in Nederland klimaatbeheersing via de vloeroppervlaktes verzorgd. Tegenwoordig loopt het project portofolio uiteen van grote projecten zoals het aanbrengen van vloerverwarming in nieuwbouw fabrieken, tot kleinere projecten zoals aanbrengen van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen.

JUPITER MODERNE VLOERVERWARMING

“De natbouw systemen die Jupiter levert zijn volgens protocollen voorbereid, ontwikkeld, geïnstalleerd en gecontroleerd”

OFFERTE AANVRAGEN

VOORDELEN NATBOUW?

Wat zijn uw voordelen bij een Jupiter STANDARD natbouw vloerverwarming:

 • Beste prijs-kwaliteit oplossing
 • Goed te koppelen aan duurzame bronnen bij nieuwbouw
 • Kennis uit onderzoek en expertise geeft de beste oplossing
 • Snelle en professionele service
 • Projectmanagement en engineering volgens normeringen
 • Standaard 10 jaar garantie op natbouw oplossingen
 • Voor elk project een oplossing
PRODUCTEN

Waarom een Jupiter natbouw oplossing?

 • Kennis uit onderzoek en expertise geeft de beste oplossing
 • Snelle en professionele service
 • Projectmanagement en engineering volgens normeringen
 • Standaard 10 jaar garantie op natbouw oplossingen
 • Voor elk project een oplossing
CONTACT