Natbouw Vloerverwarming

Natbouw Vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig meer een standaard element in een gebouw, veelal door het gebruik van duurzamere methodes van klimaatbeheersing. Natbouw vloerverwarming vormt een goede optie voor nieuwbouwprojecten waar energie efficiëntie belangrijk is, maar waar ook efficiënt omgegaan moet worden met beschikbare budgetten.

Waarom Natbouw?

Vloerverwarming is tegenwoordig meer een standaard element in een gebouw, veelal door het gebruik van duurzamere methodes van klimaatbeheersing. Natbouw vloerverwarming vormt een goede optie voor nieuwbouwprojecten waar energie efficiëntie belangrijk is, maar waar ook efficiënt omgegaan moet worden met beschikbare budgetten. Natbouw vloerverwarming is aanzienlijk goedkoper dan droogbouwsystemen voor vloerverwarming. Voor nieuwbouwprojecten is natbouw vloerverwarming daarom een perfecte keuze voor vloerverwarming. Voor renovatie ligt deze keuze complexer, want daar kan natbouw vloerverwarming niet altijd worden ingezet, door een te hoog gewicht, gelimiteerde beschikbare ruimte, of minder hoge efficiëntie. Omdat verduurzamen met natbouw vloerverwarming goed kan, en kosten efficiënter is, innoveert en werkt Jupiter altijd nog aan deze methode om een optimale vloerverwarming te realiseren.

Met natbouw, ook wel traditionele vloerverwarming, biedt Jupiter voor de duurzame projecten in de nieuwbouw passende oplossingen, de meest uitgebreide kennis en ervaring, en snelle lever- en montagetijden. Door vanaf het begin mee te denken met de manier van klimaatbeheersing, biedt Jupiter passende en optimale afgifte/opname systemen.

De natbouw systemen die Jupiter levert zijn volgens protocollen voorbereid, ontwikkeld, geïnstalleerd en gecontroleerd. Voor processen voor en na het aanbrengen van Jupiter systemen biedt Jupiter beveiliging of advies tegen bepaalde risico’s. Zo wordt tijd en financieel verlies beperkt, en wordt de duurzame en effectieve werking van het systeem gegarandeerd.

Jupiter is voor gerenommeerde bedrijven in de bouwsector partner voor vloerverwarming, en klimaatbeheersing met gebruik van klimaatvloeren, wanden en plafonds. Zo heeft Jupiter voor enkele grote bouwprojecten in Nederland klimaatbeheersing via de vloeroppervlaktes verzorgd. Tegenwoordig loopt het project portofolio uiteen van grote projecten zoals het aanbrengen van vloerverwarming in nieuwbouw fabrieken, tot kleinere projecten zoals aanbrengen van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen.

Jupiter Moderne Vloerverwarming

“De natbouw systemen die Jupiter levert zijn volgens protocollen voorbereid, ontwikkeld, geïnstalleerd en gecontroleerd”

Voordelen Natbouw?

Wat zijn uw voordelen bij een
Jupiter STANDARD
Natbouw vloerverwarming:

 • Beste prijs-kwaliteit oplossing
 • Goed te koppelen aan duurzame bronnen bij nieuwbouw
 • Kennis uit onderzoek en expertise geeft de beste oplossing
 • Snelle en professionele service
 • Projectmanagement en engineering volgens normeringen
 • Standaard 10 jaar garantie op natbouw oplossingen
 • Voor elk project een oplossing

Waarom een Jupiter natbouw oplossing?

 • Kennis uit onderzoek en expertise geeft de beste oplossing
 • Snelle en professionele service
 • Projectmanagement en engineering volgens normeringen
 • Standaard 10 jaar garantie op natbouw oplossingen
 • Voor elk project een oplossing

Onze Natbouwsystemen

Het Jupiter STANDARD-systeem behoort tot de beste vloerverwarming in zijn klasse in traditionele vloerverwarming. Door jarenlange ervaring in kleine en grote projecten, weet Jupiter altijd een maximaal resultaat te behalen met betrekking tot vloerverwarming. Jupiter legt u graag uit hoe uw project de voordelen kan meenemen die de kennis en producten van Jupiter bieden. Met ervaring in de grootste bouwprojecten in Nederland, kan Jupiter maatadvies leveren voor alle situaties.  In lijn met internationale standaarden levert Jupiter uw vloerverwarming met de juiste documentatie en de best haalbare resultaten.

Het Jupiter STANDARD-systeem kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de wens van de klant, en de vereisten, wordt er gekeken naar de beste opties. Tot deze opties behoren het monteren van:

 • Vloerverwarming op isolatieplaten,
 • Vloerverwarming op bouwstaalnetten,
 • Vloerverwarming op betonbewapening (betonkern activering),
 • Vloerverwarming op bevestiging strips.

Let op: Jupiter freest geen vloerverwarmingen.

Offerte aanvragen

BEZOEK ADRES
JUPITER Vloerverwarming Benelux BV
Westbaan 223
2841 MC Moordrecht
Industrieterrein GOUWE PARK

MAGAZIJN
Middelblok 138D
2831PB Gouderak

BEL OF MAIL
Tel: +31 (0)182 399 837 (08.00-17.00)
Mail: info@jupiter.nl

B.T.W.-nummer: NL811480203B01
KvK-nummer: 24342723
IBAN-nummer: NL 17 RABO 0309 8776 95

  Vragen?
  Wij staan voor u klaar.

  Heeft u vragen of wenst u advies?
  Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.