Jupiter Standaard Systemen

In tegenstelling tot andere systemen van JUPITER bevat System Standaard een laag van vinyl bedekt Neopor ® isolatie die niet alleen uw primaire isolatie beschermt tegen de gevaren van chemische stoffen in vloeibare dekvloer maar ook automatisch bepaald deel van L & Deel E naleving indien van toepassing.

Onze standaard systeem vereist alleen een 50mm vloeibare anhydriet chape of 65mm zand / cement dekvloer voor residentiële toepassingen.


Het Jupiter Systeem Standaard is een laag temperatuur vloerverwarmingsysteem, geschikt voor nieuwbouw. Wij leveren NEOPOR isolerende platen met als deklaag een overlappende PE folie van 0,2mm waarop de bevestiging profielen bevestigd worden. De profielen zijn voorzien van een zelfklevende strip die zorgt voor een snelle montage. Is de buis eenmaal geďnstalleerd dat wordt er een 50 tot 65 mm dikke laag vloeibaar cement op gestort. De Jupiter buis wordt simpelweg in de profielen geklikt. De buis wordt volgens tekening aangelegd en aangesloten op de verdelers. Als alles gemonteerd is kan de 65 mm dikke zand-cementvloer of de 45 mm dikke anhydrit vloer aangebracht worden.DOWNLOAD


Jupiter Standaard Brochure [612 KB]
Jupiter Standaard installatieinstructies [212 KB]
Jupiter Standaard pijpafstanden [1.730 KB]INSTRUCTIE VIDEO

Installing JUPITER System STANDARD from Jupiter systems on Vimeo.


Webtail