Jupiter Ideaal Balkenlaag

Het installeren van vloerverwarming in oudere gebouwen kan een lastige klus zijn en vereist specialistische kennis.¬†Met onze ervaren monteurs kan Jupiter¬†uitkomst bieden. Behoud van de oorspronkelijke architectonische kwaliteiten zijn essentieel, terwijl het leveren van voldoende warmte, in wat normaal gesproken een slecht ge√Įsoleerd gebouw, is cruciaal voor een succesvolle installatie.

De JUPITER IDEAAL warm water gebaseerde systeem biedt een moderne en betrouwbare oplossing die snel en schoon te installeren is met de elementen incl. buizen tussen de dwarsbalken. Hierover wordt dan weer de vloer terug gelegd zodat er aan de hoogte van de vloer niets veranderd.


Jupiter Systeem Ideaal tussen Balkenlaag is de oplossing waarbij handig gebruikt gemaakt wordt van het Systeem Ideaal element. De elementen zijn eenvoudig op maat te maken. De elementen worden op dezelfde hoogte als de balken gemonteerd zodat de aluminiumlamellen aansluiten aan de onderzijde van de vloerafwerking. Het Systeem Ideaal wordt geleverd met omega buis uitsparingen en bieden daardoor een superieure warmte overdracht. In tegenstelling tot het STANDAARD systeem is het IDEAAL Balkenlaag bijzonder licht van gewicht en zorgt voor een perfecte warmte overdracht. De zandcement vervangende tegel biedt een ideale ondergrond voor renovatie toepassingen. Deze tegel is bijzonder sterk en biedt alle mogelijkheden voor ultime vloerafwerkingen.DOWNLOADS


Systeem Ideaal Balkenlaag Brochure [1.366 KB]
Systeem Ideaal Balkenlaag Installatie Instructies [1.450 KB]INSTRUCTIE VIDEO

Installing JUPITER System IDEAL ECO from Jupiter systems on Vimeo.


Webtail