Maatwerk

Omdat ieder project anders is, is Ieder verwarming systeem dat wij leveren uniek. Om die reden investeren wij tijd in al onze klanten om zeker te stellen dat zij een systeem geleverd en geïnstalleerd krijgen dat voorziet in de wens en behoefte van de klant.

Door onze aandacht voor detail, kennis van materialen en ervaring, worden we regelmatig uitgenodigd om een vloerverwarming constructie te ontwerpen voor de meest uiteen lopende situaties en/of behoeftes.

Onze unieke dekvloervervangende keramiek tegel geeft ons bijvoorbeeld een unieke uitgangspositie voor het ontwerpen en installeren van een licht gewicht systeem met behoud van alle bouwkundige eisen zonder gebruik te hoeven maken van zand-cement dekvloeren. Dit systeem verbetert zelfs de bouwkundige mogelijkheden t.o.v. bestaande systemen door de 2,5X  hogere belastbaarheid, waardoor er ook weer meerdere afwerkmogelijkheden voor de zwevende vloer ontstaan.

Een zwevende zand-cement dekvloer heeft in de regel een belastbaarheid van 2 KN/m2. De keramische dekvloer heeft maar liefst 5KN belasting mogelijkheid. Hierdoor ontstaan legio van afwerk mogelijkheden van hout tot zeer breekbare steen soorten als bijv. marmer.

De zeer goede en natuurlijke eigenschappen van keramiek, zoals stabiliteit, maar ook bijv. zeer goede geleiding, zorgen ervoor dat dit i.c.m. het Ideaal droogbouw systeem een enorme verbetering is voor de reactie snelheid, maar ook voor een weer lagere systeem temperatuur. Duurzaam staat dus hier weer centraal.
Ons 3 cm dikke Ideaal Oko systeem stelt ons, in tegenstelling tot alle andere vloerverwarmingsystemen zelfs in staat aan de gestelde geluids eisen te voldoen conform het nieuwe bouwbesluit.

 

Opbouw keramischetegel


Buttons Buttons Buttons Buttons


Webtail